1. INDELING & SFEERBEPALING

Ik help je met het bepalen van de juiste inrichting, indeling sfeer of uitstraling van je huis of kantoor en verzorg schetsplannen en plattegronden. Vervolgens werk ik dit uit naar een 3D ontwerp en geef ik een kleur-, materiaal- en interieuradvies.

2. VORMGEVING & MATERIALEN

Vervolgens ga ik het 3D ontwerp verfijnen met maatwerk interieurelementen zoals een meubelstuk, keuken, badkamer, kastenwand of werkplek. We maken keuzes in vloer- wandafwerking, raamdecoraties, verlichting, interieur en accessoires.

3. INKOOP & WERKVOORBEREIDING

In deze stap ondersteun en begeleidt ik je bij evt. vergunningtrajecten en de aankoop van producten, materialen en interieurelementen bij vaste leveranciers binnen mijn netwerk. Tevens vergelijk ik oa offertes en controleer bouwtekeningen.

Een extra aanvulling op het stappenplan:

Complete verbouwing of aanbouw
Ik begeleid je graag van a tot z en bewaak voor jou de planning, houd toezicht op de gemaakte afspraken en de geleverde kwaliteit.
Zo bezoek ik 2-wekelijks de locatie, overleg ik met aannemers en tot slot ben ik aanwezig bij de oplevering.