INDELING & SFEERBEPALING

Ik help je met het bepalen van de juiste inrichting, sfeer of uitstraling van je huis of kantoor en verzorg schetsplannen en plattegronden. Vervolgens werk ik dit uit naar een ontwerp en sfeerimpressie waarbij ik een indeling met een kleur- en materialenplan verzorg. Als laatste begeleidt ik je bij de aanschaf van het meubilair en accessoires.

INRICHTING & MATERIALEN

Het 3D ontwerpen van een specifiek interieur elementen zoals een openhaard, meubelstuk, bar of entree. Ook hier valt het bepalen van kleuren en materialen, de ondersteuning rondom de aanschaf of productie van het ontworpen element of de bouwbegeleiding onder het pakket.

VORMGEVING & UITVOERING

Na het omzetten van het 2D schetsontwerp naar 3D maken we de volgende stappen: het bepalen van de indeling en looproutes, de opzet van het licht -en kleurenplan, de keuze van materialen zoals vloer en raamdecoraties en als laatste de begeleiding rondom aanschaf van keuken, badkamer of meubilair.

BEGELEIDING & REALISATIE

Met dit pakket verzorg ik het complete traject van ontwerpschets tot aan realisatie en bouwbegeleiding; van vergunningen tot het overleggen met de aannemers voor het uitbrengen van offertes en bouwtekeningen tot en met de bouwvergaderingen en controle van gemaakte afspraken en materialen.